Home » zeillessen » aanmelden

Spring aan boord, meld u vrijblijvend berichtgeving over de watersportactiviteiten in 2018!

De trossen gaan los op onze watersportintroductiedagen:
Zaterdag 11 April 2018  i.v.m. het openingsweekend van het Watersportseizoen en onze nieuwe locatie aan de Weide EE nabij Burgum, Monnikenweg.
Zaterdag 21 April 2018 watersportintroductielessen tijdens het Koningszeilen.

Aanvang introductielessen : 9:30  - 11:00 - 13:30 - 15:00 uur.

Categorie Valk : Maximaal 10 deelnemers per les, Categorie Optimist leeftijd 6 t/m 12 jaar maximaal 18 deelnemers per les.

Let op onze vereniging werkt met vrijwillige zeilinstructeurs en heeft om deze reden een beperkte capaciteit.

Meld u om deze reden tijdig aan voor deelname.

(Al onze lessen worden gegeven door (Vrijwilligers) opgeleid als CWO gecertificeerde instructeurs, in de meeste gevallen met meer dan 10 jaar ervaring. Echter bij deelname verklaart de ouder en of deelnemer bij inschrijving kennis te hebben genomen en akkoord te gaan met het feit dat deelname aan het jeugdzeilen geheel geschiedt voor "Eigen risico". WSV Achtkarspelen en onze instructeurs doen er alles aan uw veiligheid te borgen.  U bent verplicht onze instructies op te volgen en een zwemvest te dragen. WSV Achtkarspelen en onze instructeurs betrokken bij de introductielessen op Watersportpark Burgumer EE, kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor persoonlijk letsel of opgedane schade aan het materieel. Gelukkig is dit nog nooit eerder voorgekomen in de afgelopen 12 jaar.)

Vul simpelweg dit formulier voor meer informatie en of aanmelding van 1 van de groepen (Datum, tijd) dan nemen wij weer contact met u op!